Tasty Times Catering is door de uitstekende kwaliteit van de producten, onze excellente service en met name door onze flexibiliteit en creativiteit, uitgegroeid tot een landelijk opererend catering bedrijf.

BEL gratis 0800-0992233
Van ma-vr 10:00 – 18:00 of via info@tastytimescatering.nl 24/7

Tasty Times Catering is een ervaring, meer dan u verwacht

Tasty Times biedt u vele varianten in creatieve en heerlijke gerechten voor uw particuliere- en bedrijfs-feesten.

Een persoonlijke aanpak vinden wij een prettige en zeer belangrijke manier om samen met u ideeën en mogelijkheden af te stemmen. Geen diner, feest of budget is hetzelfde en we nemen graag de tijd om met u tot leuke ideeën of een slimme creatieve oplossing te komen die passen binnen uw budget. Daarbij vergeten we uiteraard niet de presentatie of aankleding van de locatie. Mocht u zelf geen geschikte locatie hebben, dan kunnen wij u ook daarbij de helpende hand bieden. Een bezoek van ons aan u is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Wij kunnen uw catering verzorgen vanaf 20 tot 4000 personen. Indien gewenst kan dit alles ook nog eens samen met allerlei attracties plaatsvinden. Denk b.v. aan live muziek, Dj’s, popster look-a-likes, entertainers, springkussens, bungee run, survival parcours, themadecoraties.

Onze gastvrije medewerkers kunnen, indien gewenst, tijdens uw diner of feest service verlenen om het geheel soepel te laten verlopen.

De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Voor ieder budget toegankelijk

Geen feest is hetzelfde en voor ieder budget bedenken we samen een creatieve oplossing. Of u nu een groot of een klein budget heeft, onze veelzijdigheid en ervaring maken dat we met originele ideeën komen die passen binnen uw budget. Samen met u nemen we graag de tijd om tot leuke ideeën te komen, zodat we voor u het perfecte feest kunnen verzorgen tegen de beste prijs.